Overdragelse af .dk domæne på forhandlerhåndtering?

Hvis du ønsker at overdrage dit .dk domæne kan du gøre dette via overdragelse i dit kontrolpanel.

Log ind i dit kontrolpanelet på https://controlpanel.scannet.dk med dit kundenummer (SCxxxxxx) og tilhørende adgangskode.

Nu inde i dit kundecenter skulle du være under "Mine produkter"
- Derefter tryk på "Gå til produkt" på det domæne du skal lave en overdragelse for

Til venstre i den mørke boks kan du nu vælge "Domæneoverdragelse"

Du kan overdrage domænet på én af følgende måder:

Overdrag til Punkum dk-handle. Det Punktum dk-handle, som du gerne vil overdrage domænet til, skal ligge ved ScanNet (dvs. det skal være et handle der er under forhandlerhåndtering ved ScanNet).

Via stamdata på den person eller virksomhed du gerne vil overdrage til. Sørg for, at du tjekker alle de indtastede informationer grundigt inden du starter overdragelsen. Der oprettes et ny Punkum dk handle på ScanNets Punktum dk forhandlerkonto.
Den nye ejer vil efterfølgende skulle gennemføre en ID-kontrol hos Punktum dk