Tilføj DNSSEC

DNSSEC er en ekstra sikkerhedsservice, man kan tilknytte til sit domænenavn, med DNSSEC (forkortelse for Domain Name System Security Extensions) kan du opnå en ekstra sikkerhed for trafikken på dit domænenavn.

DNSSEC via DNS administrationen virker KUN for domæner der er administreret via os, dvs
- For .dk domæner - at de bruger vores navneservere.
- For internationale - at de bruger vores navneservere og bliver forlænget/administreret via os.

På internationale, kan vi også tilføje DNSSEC Værdier, via vores registrator, men kontakt os via supporten så hjælper med de ønsker den vej igennem.

Log på dit ScanNet Kontrolpanel på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk

Nu vil du i dit kundecenter skulle trykke på dit produkt, som fx webhotel eller Dns Hotel på selve domænenavnet.

Under selve produktet i menuen til venstre går du til punktet DNS-administration

I DNS adminstrationen,  Tryk på fanen ”DNSSEC” i bunden af siden
- Klik på ”Aktiver DNSSEC