Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Microsoft Windows Mail: Opsætning af POP3

Microsoft Windows Mail: Opsætning af POP3

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via POP3 i Windows Mail.

1.1 - Åben Windows Mail

Klik på Indstillinger, illustreret ved tandhjulet, nederst i venstre hjørne.

Klik på Administrer Konti og vælg Tilføj konto

2.1 - Du præsenteres nu for et vindue med forskellige muligheder - vælg Anden Konto

Indtast dine informationer:

E-mail: email@ditdomæne.dk

Brugernavn: email@ditdomæne.dk

Password: Passwordet til din e-mail

Kontonavn: Kontonavn til egen brug. Dvs. f.eks. Arbejde eller Privat

Send dine meddeelser vha. dette navn: Navnet som modtagerne skal se når de modtager dine mails som afsender

Server til Indgående Post: mail.scannet.dk

Server til Udgående Post: asmtp.scannet.dk

KontoType: POP3

Udgående Server Kræver Godkendelse: flueben

Brug det samme Brugernavn til at sende og modtage mails: flueben

Kræv SSL for indgående mail: Intet flueben

Kræv SSL for udgående mail: flueben

Din POP3 er nu klar til brug i Windows Mail