Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Windows LiveMail: Opsætning af e-mail klient

Windows LiveMail: Opsætning af e-mail klient

1 Klik på ”Tilføj e-mail-konto”.

2 Indtast din mailadresse: din@email-adresse.dk.

3 Indtast det password der hører til ovenstående emailadresse.

4 Vis navn: Indtast her det navn du gerne vil have vist når du sender en mail (ex. Jens Jensen).

5 Sæt et flueben i ”Konfigurer serverindstillinger til e-mail-konto manuelt”.

6 Klik ”Næste”.

7 Indtast mail.scannet.dk som indgående server.

8 Indtast din@email-adresse.dk under ”Logon-id”

9 Indtast asmtp.scannet.dk som udgående server.

10 Skift port 25 til 587.

11 Sæt et flueben i ”Den udgående server kræver godkendelse” og klik ”Næste”.

12 Nu er din konto sat op. Afslut ved at klikke ”Udfør”.