Artikler & vejledninger / Webshop og marketing / Webshop / Værktøj til redigering af stylesheet

Værktøj til redigering af stylesheet

Hvis du gerne vil eller allerede har givet dig i kast med det individuelle stylesheet i shoppen kan Firebug være en god hjælp.

Firebug er et specielt addon til browseren Firefox, som giver dig let adgang til at se hvilken style der bliver brugt til de enkelte elementer i din ScanNet Webshop. Det vil sige at at Firebug kan fortælle dig lige nøjagtigt hvor du skal lede i stylesheetet for at ændre farver, størrelser osv.

Man tilføjer addons i Firefox ved at vælge "Funktioner > Tilføjelser > Hent tilføjelser".