Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Citrix og RDS (før 2017) / Simplify Printing Client opsætning

Simplify Printing Client opsætning

Først skal du hente programmet:

Simplify Printing Client
Simplify Printing Client (Windows 64bit version)

Note! Mac brugere skal hente og bruge Microsoft Remote Desktop fra Mac App Store / iTunes.

Nedenfor vises, hvordan du installerer "Simplify Printing Client", som benyttes til at udskrive fra Office serveren hos A/S ScanNet.

• Klik på "Next"

• Klik på "Next"
  • Klik på "Next"
  • Programmet er installeret og kører nu automatisk i baggrunden. Klik på "Finish".