Artikler & vejledninger / Webshop og marketing / Hosted CMS / Hvordan kobler jeg mit betalingssystem sammen med shoppen?

Hvordan kobler jeg mit betalingssystem sammen med shoppen?

Hvis du har tilkøbt ScanNets eget betalingssystem til shoppen, kobler du dem sammen på følgende måde:

1 Log ind i dit betalingssystem.
2 Vælg menupunktet "Konto indstillinger".
3 Notér det shopID der står øverst til højre på siden.

4 Herefter skal du logge ind i din hosted shopadministration.
5 Vælg "Kontrolpanlet -> Betalingsmetoder".
6 Vælg rediger kreditkortbetaling.

7 Her indtaster du det "shopID" som vi gemte tidligere. Brugernavn og adgangskode er det du bruger til at logge ind i betalingssystemet med.