Artikler & vejledninger / Serverhosting / Plesk / Skift PHP version

Skift PHP version

1. Sørg for at opdatere PLESK. Tools & settings -> updates and upgrades -> install upgrade. (det kan godt tage 10-15min alt efter version)
  2. Når de har opdateret, skal de gå under Tools & settings, vælge ”updates and upgrades” –og her kan de  add/remove components. Fra denne kan de selv tilføje flere php versioner.

3. Når disse components er installeret kan swappe php version under subscriptions -> website and domains -> ”hosting settings” php version: 5.3 – 5.6 ect.