Artikler & vejledninger / Webshop og marketing / Webshop / Hvordan kobler jeg ScanNet betalingsmodul til ScanNet Webshop?

Hvordan kobler jeg ScanNet betalingsmodul til ScanNet Webshop?

Hvis du har tilkøbt vores betalingssystem til shoppen, kobler du dem sammen på følgende måde:

1 Log ind i dit betalingssystem.
2 Vælg menupunktet "Konto indstillinger".
3 Notér det shopID der står øverst til højre på siden.

VIGTIGT!
For at tillade shoppens domæne i betalingsgatewayen skal du gå under "Avanceret indstillinger -> Tilladte domæner".

4 Herefter skal du logge ind i din hosted shopadministration.
5 Vælg "Kontrolpanlet -> Betalingsmetoder".
6 Vælg rediger kreditkortbetaling.

7 Her indtaster du det "shopID" som vi gemte tidligere. Brugernavn og adgangskode er det du bruger til at logge ind i betalingssystemet med.