Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Mailcloud / Opsætning af IMAP i Outlook 2016

Opsætning af IMAP i Outlook 2016

Med denne vejledning har du mulighed for at opsætte en IMAP konto i Outlook 2016.

Der tages udgangspunkt i at du allerede har Outlook 2016 installeret og du kender din e-mailadresse samt adgangskoden for denne.

Opsætning

Start dit outlook op, Derefter Klik på “Filer”.

Klik på “Kontoindstillinger” og derefter på “Kontoindstillinger…” i dropdown menuen.

Klik nu på “Ny…”..

Nu skal følgende udfyldes
– Skriv din mailadresse ind
– Tryk på Avancerede Indstillinger
– Sæt kryds i “Lad mig manuelt konfigurere min konto” og klik herefter på “Opret forbindelse”.

Vælg nu “IMAP” som kontotype

Udfyld nu dine brugeroplysninger:

Skriv imap.mailcloud.dk i “indgående post:” .
I indgående post port skal der stå 143

Skriv smtp.mailcloud.dk i “Udgående post:”
I Udgående post post skal der stå 587
Krypterinsmetode STARTTLS

Note! Vi tillader også at man sender igennem standard port 25, dog bloker mange internet udbydere i dag for denne port og derfor tilbyder vi et alternativ (port 26).

OBS! Er der krav om at forbindelsen er krypteret, tilbyder vi også muligheden for det, se under ”Krav om sikkerhed”.

Anden e-mail klient

Har du en ældre udgave en Outlook eller en helt andet e-mail klient, vil indstillinger som beskrevet her i vejledningen, stadig være de samme, muligvis dog med en anden tekst formulering.

F.eks. vil man skulle på en Apple Mac i OS X Mail, under ”Serverindstillinger” og der skal sættes flueben i ”Brug Secure Sockets Layer (SSL). Vælg underfanen ”Avanceret” og sæt kryds i ”Brug SSL”.