Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Outlook 2007: Skift af udgående server

Outlook 2007: Skift af udgående server

Denne guide beskriver hvordan du ændrer din udgående (SMTP) server i Outlook 2007

Du starter med at åbne Outlook og klikke på funktioner, herefter vælger du kontoindstillinger

Herefter dobbeltklikker du på den konto du ønsker at ændre i, i dette tilfælde er det din ScanNet mail.

Du får så mulighed for at ændre data i forbindelse med din mailopsætning, her skal du ændre "Server til udgående post (SMTP)"

Her skal stå: asmtp.scannet.dk

Vær opmærksom på at det er meget vigtigt at brugernavn og adgangskode er korrekt udfyldt.

- Brugernavn er din e-mail adresse og adgangskoden er din selvvalgte kode, du kan slå denne op i mailadministrationen under kontrolpanel på scannet.dk

Klik så på "Flere indstillinger"

Herunder skal du klikke på fanebladet "Server til udgående post"

Her skal følgende være krydset af at "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse" og "Brug samme indstillinger på serveren som til indgående post"

Herefter skal du gå til fanebladet "Avanceret"

Her skal "Server til udgående post (SMTP)" ændres, den står standart til port 25, men skal køre på 587

Du er nu færdig og kan blot klikke på "Ok"

Herefter vælger du "Næste" og derefter "Udfør"

- Det er muligt du skal genstarte dit mailprogram for at ændringerne slår igennem.