Artikler & vejledninger / Hjemmeside / Domæner / .nu domæner

.nu domæner

Hvad er et .nu domæne?

.nu er et landespecifikt toplevel-domæne (ccTLD) for Republikken Niue.

Der er ikke restriktioner på brug af .nu-domæner, og benyttes i stor stil af danske privatpersoner og virksomheder pga. det danske ord "nu".

Du kan bestille et .nu-domæne her.

Sådan gør du

Oprettelse: Oprettes umiddelbart efter bestilling.

Flytning: Indehaver skal rekvirere et authorization ID hos den nuværende udbyder. Auth ID fremsendes til ScanNet, der herefter gennemfører flytningen.

Overdragelse: Overdragelse sker igennem ScanNet. Der findes i kontrolpanelet en formular til at overdrage et domæne. Denne findes under hvert enkelt domæne og genereres ved at trykke på knappen ”overdragelse”. Formularen indsendes til ScanNet på support@scannet.dk. Herefter vil nuværende indehaver modtage yderligere en formular der skal underskrives. Denne skal ligeledes returneres til ScanNet som beskrevet herover.