Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Outlook 2011: Opsætning af IMAP (MAC)

Outlook 2011: Opsætning af IMAP (MAC)

1.0 Åben dit Outlook 2011
1.1 Gå ind i "Indstillinger"
1.2 Klik på "Konti"
1.3 Klik på "Anden mail"

1.4 Udfyld nu felterne med dine info.

E-mail-adresse: Din email-adresse

Adgangskode: Din tilhørende adgangskode

Brugernavn: Dit brugernavn er det samme som din email-adresse

Vælg "IMAP" under "Type"

Server til indgående post: mail.ditdomæne.dk

Standard portnummer til IMAP er 143

Server til udgående post: asmtp.scannet.dk

Portnummer til udgående post er 587 (sæt flueben i "Tilsidesæt standardport" for at få lov til at ændre portnummeret)

Klik herefter på "Tilføj konto"

1.5 Du ser nu følgende oversigt. Klik herefter på "Flere indstillinger..."

1.6 Vælg "Brug oplysninger om server til indgående post" i drop-down menuen "Godkendelse" og klik herefter "OK"

Du har nu opsat din IMAP email i Outlook 2011