Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Office 365 / Hvordan logger jeg på Office 365?

Hvordan logger jeg på Office 365?

Office 365 er Microsofts nye powerpakke til små- og mellemstore virksomheder. Med Office 365 har du både mulighed for at vælge Exchange-mail samt den klassiske Office-pakke.

Du betaler kun en lav fast pris pr. måned, og du kan nemt justere op og ned fra måned til måned, hvis behover ændrer sig.

Sådan logger du ind på Office 365

Har du bestilt Office 365 fra ScanNet, får du adgang til Microsofts administrationsportal.

Du bruger administrationsportalen til at logge ind, og administrere de brugere, der skal have adgang til mail og Office-pakken.

Selve administrationsportalen finder du her: https://portal.office.com.

For at logge ind skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode til administrationen. Dette udleveres af ScanNet til din kontaktmail.

Log på din webmail

Er du allerede oprettet som bruger med en af de Office 365 planer, som inkluderer e-mail, kan du tilgå dine mails via webmail.

Du finder din webmail her: https://mail.office365.com.

Har du mistet dit brugernavn eller adgangskode, kan du kontakte ScanNet direkte på 7553 3500 eller support@scannet.dk, og få hjælp til at genskabe adgangen.