Artikler & vejledninger / Kom godt i gang / Kontrolpanel / Hvordan opretter jeg en ekstra FTP konti?

Hvordan opretter jeg en ekstra FTP konti?

Du kan via dit Mit ScanNet kontrolpanel selv oprette ekstra FTP konti, hvor du selv vælger stien.

Start med at log på kontrolpanelet her: https://controlpanel.scannet.dk/

Når du er logget ind, skal du klikke på dit webhotellet den nye FTP konti skal oprettes på.

Klik herefter på "Bestil ekstra FTP" ude til højre, under "Dine muligheder"

Afslut med bestil.

Når det er bestilt kan du nederst under "Dine muligheder" se den ekstra FTP konto.
Her kan du også redigere stien hvorpå FTP'en skal læse fra.