Opret en ekstra FTP konti

Du kan oprette ekstra FTP konti på dit Webhotel og det gøres fra dit kontrolpanel.

Log på dit ScanNet Kontrolpanel på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk med dit kontonr. (SCxxxxxxx) og adgangskode.

Tryk på din løsning for at komme til oversigten og funktionerne på webhotellet.

Når du er logget på, så skal du via din produktoversigt klike på FTP konti punktet i menuen.

Du kan nu oprette flere FTP adgange til dit webhotel hvis du fx har en designer der skal ind og lave noget for dig, og når vedkommende så er færdig kan adgangen fjernes igen. Du kan også bestemme hvis vedkommende kun skal have adgang til en undermappe (Sti), eller måske have adgang til et uploade noget specielt til et bestemt sted på dit hotel via FTP.