Artikler & vejledninger / Kom godt i gang / Kontrolpanel / Hvor kan jeg skifte passwordet til min konto?

Hvor kan jeg skifte passwordet til min konto?

Hvis du allerede kan koden og du gerne vil ændre den så kan du logge ind i kontrolpanelet her : kontrolpanel Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter. Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn dernæst klikker du på “Min Konto”
Når du er kommet ind under “Min Konto” vil du så kunne trykke på “Skift adgangskode”