MySQL - Eksport af database

For at eksportere en database i MySQL logger du først ind i phpMyAdmin. Dette kan du gøre i dit kundecenter under dit webhotel ved at gå til punktete "MySQL - phpMyadmin" i menuen

Derefter vælger du din database i menuen til venstre <tryk på databasenavnet>
- Nu kan du i top-menuen finde et punkt der hedder Eksportér.

Du skal herefter klikke på Udfør/Go nederst, for at starte download af din database.