Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Citrix og RDS (før 2017) / Download Microsoft Remote Desktop Client

Download Microsoft Remote Desktop Client

Remote Desktop Connection (RDP) Client eller på dansk 'Forbindelse til fjernskrivebord', er som standard en del af dit Microsoft Windows styresystem og kan findes under 'Start' / 'Alle programmer', og så kan det variere en smule i forhold til udgaven af Windows (f.eks. Windows XP findes den under 'Tilbehør' / 'Kommunikation', og på Windows 7 under 'Tilbehør', og i Windows 10 finder du den under 'Windows Tilbehør' under 'Start').

Hvis du benytter en Apple MAC, kan du på følgende link finde mere info om RDP klient app'en på itunes:

Link til Mac App store (webversion)