Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Citrix og RDS (før 2017) / Download Cisco VPN Client

Download Cisco VPN Client

Brug en VPN client til at skabe en direkte og sikker forbindelse.

VPN står for Virtual Private Network, og fungerer i praksis ved, at du etablerer en krypteret tunnel direkte mellem dig og din server hos A/S ScanNet. Til dette formål har du behov for en VPN client til at varetage forbindelsen og krypteringen.

Har du en aftale med ScanNet om brug af Cisco VPN-forbindelse, kan du her hente klient softwaren, som er nødvendig at installere på din lokale computer.

Hent Cisco VPN Client Windows 32 Bit

Hent Cisco VPN Client Windows 64 Bit

Er du placeret på vores Citrix/Cloud/TS miljø, skal du istedet benytte AnyConnect fra Cisco:

Hent Cisco AnyConnect 3.1

Note! Udfyld feltet "VPN:" med følgende: vpn.scannet.dk