Artikler & vejledninger / Hjemmeside / Domæner / .dk domæner

.dk domæner

Hvad er et .dk domæne?

.dk er et landespecifikt toplevel-domæne (ccTLD) for Danmark.

Der er ikke restriktioner på brug af .dk-domæner, og du kan derfor bestille det via vores domænetester.

Sådan gør du

Oprettelse: Domænet skal manuelt aktiveres af indehaveren. Dette gøres ved at følge instruktionerne i den ordrebekræftelse, der udsendes af DK-Hostmaster til den anførte e-mail kontakt.

Flytning: Indehaveren skal godkende anmodning om redelegering, der fremsendes af DK-Hostmaster til den anførte e-mail kontakt på domænet.

Overdragelse: Overdragelse sker ikke igennem os, men igennem DK-Hostmaster. Overdragelsen kan gennemføres manuelt i DK-Hostmasters selvbetjening login.