Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Citrix og Hosted Desktop / Sådan logger du på Citrix via din Browser

Sådan logger du på Citrix via din Browser

Nedenfor finder du en vejledning til Citrix-website-login for din fjernskrivebordsforbindelse. Det er også muligt at hente vores PDF-vejledning, som du er velkommen til at gemme lokalt, sende til en ven eller udskrive til dine kollegaer.

PDF vejledning - Citrix website login

Indledning

ScanNets Citrix-loginside skifter design i november 2013. Med denne PDF bliver du guidet gennem første login og opsætning af fuldskærmsvisning.

Beskrivelse

Der kan være behov for at justere indstillingerne første gang, du benytter den nye loginside, for at opnå samme opsætning som tidligere.

Log på

Du logger på med samme brugernavn og password som før.

OBS! Er det første gang du skal logge på din nye Citrix-løsning, bedes du se vejledningen 'Citrix opsætning', som findes på https://controlpanel.scannet.dk/Artikel/CitrixSetup.

Åbn fjernskrivebord

Når du har logget på, skal du trykke på 'skærm'-ikonet 'Desktop - firmanavn' til venstre, og dit personlige fjerneskrivebord vil åbne.

Når man flytter musemarkøren over genvejen, skifter ikonet og en play-knap vises. Under opstart skifter ikonet igen og en blå Windows baggrund vises.

Dit fjernskrivebord starter nu normalt op og er klar til brug.

Note! Er det ikke muligt at åbne fjernskrivebordet, se punktet Receiver nederst på siden.

Opsætning - Fuld skærm

Ønsker du at åbne fjernskrivebordet i fuld skærm, gøres dette under 'Indstillinger'.

Nederst på siden med indstillinger, finder man 'Brugeroplevelse', hvor det er muligt at skifte vinduestørrelse.

SMS Passcode

Benytter man SMS Passcode, vil man stadig modtage en SMS som normalt og skal indtastes i feltet ' Please enter SMS Passcode '.

Receiver

Er der problemer med starte fjernskrivebordet, anbefales det, at man henter og installerer Citrix Receiver. Man kan fra følgende side downloade programmet: www.citrix.com/receiver

Efter man har hentet og installeret programmet, kan det være nødvendigt med en genstart af ens computer, hvorefter man logger på http://citrix.scannet.dk som normalt og starter sit fjernskrivebord.

Løser dette ikke problemet er man altid velkommen til at kontakte support på enten telefon 75 53 35 00 eller e-mail kundeservice@scannet.dk.