Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Citrix og RDS (før 2017) / Citrix Opsætning med SMS

Citrix Opsætning med SMS

Nedenfor finder du en vejledning til Citrix opsætning med SMS for din fjernskrivebordsforbindelse. Det er også muligt at hente vores PDF vejledning og som du er velkommen til at gemme lokalt, sende til en ven eller udskrive til dine kollegaer.

PDF vejledning - Citrix opsætning med SMS

Indledning

Denne vejledning viser, hvordan du etablerer forbindelse til dit fjernskrivebord igennem Citrix klienten med godkendelse fra en SMS via Internet Explorer på en computer med Windows styresystem.

Beskrivelse

Med din IT-outsourcing aftale med A/S ScanNet bør du have modtaget et brugernavn og en adgangskode, som skal benyttes for at kunne gennemføre denne vejledning.

Det er også muligt at benytte andre browsere, som f.eks. Firefox og Chrome.

Åben siden

Start Internet Explorer og indtast adressen http://citrix.scannet.dk. Her logger du ind med det udleverede brugernavn (typisk din e-mail adresse) og en adgangskode.

OBS! Hvis man får muligheden for at gemme adgangskoden, anbefales det at man ikke vælger denne mulighed, for at bibeholde den gode sikkerhed til dit fjernskrivebord.

SMS godkendelse

Afvent en SMS med din kode. Indtast koden i feltet "Please enter SMS Passcode" og klik "Submit".

Note! Der går typisk kun få sekunder efter login til modtagelse af SMS med koden.

OBS! Er din telefon bortkommet eller forhindret i at modtage SMS koden, vil det være muligt ved henvendelse til ScanNet support, at finde en løsning.

Installation

Før du henter og installere Citrix software klient, sættes der kryds i feltet "I agree with the Citrix license agreement.". Tryk på knappen "INSTALL".

Note! Er du bekendt med at der allerede er installeret en Citrix web plugin/applikation eller Citrix Receiver, skal du blot trykke på linket "Skip to Log on".

Nederst på siden skal man i gang sætte installation ved at trykke på "Run/Kør".

OBS! Afhængig af styresystem og niveau af sikkerheden på computeren, vil man efterfølgende blive bedt om at bekræfte installationen af Citrix klient software og som man vælger ok til.

Login

Du er nu klar til at starte dit skrivebord ved at klikke på "Desktop - [virksomhedens navn]".

Indstillinger - Fuld skærm

Ønsker man at åbne sit fjernskrivebord i fuld skærm, skal man under "Indstillinger".

Vælg under "Brugeroplevelse" i drop-down menuen "Vinduestørrelse:" "Fuld skærm".