Citrix Opsætning

Nedenfor finder du en vejledning til Citrix opsætning for din fjernskrivebordsforbindelse. Det er også muligt at hente vores PDF vejledning og som du er velkommen til at gemme lokalt, sende til en ven eller udskrive til dine kollegaer.

PDF vejledning - Citrix opsætning

Indledning

Med denne vejledning kan du etablere forbindelse til dit fjernskrivebord igennem Citrix klienten med Internet Explorer på en computer med Windows styresystem.

Beskrivelse

Med din IT-outsourcing aftale med ScanNet bør du på nuværende tidspunkt, have modtaget et brugernavn og en adgangskode, som skal benyttes for at kunne gennemføre denne vejledning.

Det er også muligt at benytte andre browsere, som f.eks. Firefox og Chrome.

Åben siden

Start Internet Explorer og indtast adressen http://citrix.scannet.dk, hvor du logger ind med det udleverede bruger navn (typisk din e-mail adresse) og et kodeord (adgangskode).

OBS! Hvis man får muligheden for at gemme adgangskoden, anbefales det at man ikke vælger denne mulighed, for at bibeholde den gode sikkerhed til dit fjernskrivebord.

Installation

Før du henter og installere Citrix software klient, sættes der kryds i feltet "I agree with the Citrix license agreement.". Tryk på knappen "INSTALL".

Note! Er du bekendt med at der allerede er installeret en Citrix web plugin/applikation eller Citrix Receiver, skal du blot trykke på linket "Skip to Log on" markeret med en gul cirkel.

Nederst på siden skal man i gang sætte installation ved at trykke på "Run/Kør".

OBS! Afhængig af styresystem og niveau af sikkerheden på computeren, vil man efterfølgende blive bedt om at bekræfte installationen af Citrix klient software og som man vælger ok til.

Log på

Dit skrivebord er klart til opstart. Tryk på ikonet af en skærm med teksten "Desktop - [virksomhedens navn]".

Indstillinger - Fuld skærm

Ønsker man at åbne sit fjernskrivebord i fuld skærm, skal man under "Indstillinger".

Vælg under "Brugeroplevelse" i drop-down menuen "Vinduestørrelse:" "Fuld skærm".