Artikler & vejledninger / Hjemmeside / Domæner / .be domæner

.be domæner

Hvad er et .be domæne?

.be er et landespecifikt toplevel-domæne (ccTLD) for Belgien.

Der er ikke restriktioner på brug af .be-domæner, og du kan derfor bestille det via vores domænetester.

Sådan gør du

Oprettelse: Oprettes umiddelbart efter bestilling.

Flytning: Indehaveren vil få tilsendt en anmodning om transfer pr. e-mail fra ”DNS.BE”. Denne anmodning skal godkendes, hvorefter flytningen af domænet vil blive gennemført.

Overdragelse: Overdragelse sker igennem ScanNet. Der findes i kontrolpanelet en formular til at overdrage et domæne. Denne findes under hvert enkelt domæne og genereres ved at trykke på knappen ”overdragelse”.
Formularen indsendes til ScanNet på support@scannet.dk. Herefter startes en overdragelse af domænet, der skal godkendes af begge parter. Anmodningen fremsendes direkte fra EURid til de anførte e-mail kontakter. Domænet vil blive fornyet ved overdragelse og koster derfor 200 DKK.