Artikler & vejledninger / Webshop og marketing / Webshop / Hvordan tilknytter jeg et domæne til ScanNet Webshop?

Hvordan tilknytter jeg et domæne til ScanNet Webshop?

Der er ingen begrænsninger på antallet af domæner som kan tilknyttes en shop. Måden man tilføjer flere domæner på er beskrevet herunder.

1 Log ind i kontrolpanelet på controlpanel.scannet.dk.

2 Vælg "Produktoversigt".

3 Vælg shoppen du ønsker at administrere.

4 Klik på knappen "Tilknyttet domæne".

5 Vælg et eksisterende domæne på kontoen eller skriv domænets navn.

6 Afslut med at klikke på "Bestil".

NB! Er domænet hosted hos anden udbyder, skal du udover det ovenstående pege domænet på IP-adressen: 94.231.109.21