Artikler & vejledninger / Økonomisystem / Hosted C5 / Adgang til udviklingsmenu

Adgang til udviklingsmenu

Hvis du har behov for at udviklingsmenuen til C5 (også kaldet konsolversionen), så kan du ikke bruge den tilsendte RemoteApp fil (RDP-fil). Her skal du i stedet forbinde direkte til serveren med Remote Desktop. På Windows hedder programmet du skal bruge Remote Desktop Connection (Forbindelse til Fjerskrivebord på dansk). Hvis du bruger Mac, kan du gratis hente Microsoft Remote Desktop i App Store.

Servernavnet du skal forbinde til, står nederst i din oprettelsesmail