Overdragelse af domæne

For at overdrage et internationalt domæne, skal der udfyldes en overdragelseserklæring som du henter på vores hjemmeside. I nogle tilfælde kan der kræves yderligere dokumentation, men så vil vores Hostmaster hjælpe med sagen.

Ønsker du at overdrage dit domæne, skal du logge på dit https://controlpanel.scannet.dk med dit kundenummer (SCxxxxxx) og tilhørende kode.

Nu vil du i dit kundecenter skulle trykke på dit produkt, som fx Webhotel eller DNS Hotel på selve domænenavnet.

På selve produktet, vil du skulle trykke på "Overdragelse" i menuen til venstre.

Nu under overdragelse tryk herefter på "Hent formular"

Når du har udfyldt den kan du sende den retur til os, enten via vores kontakt ikon nede til højre når du er inde på vores hjemmeside. Eller også kan du sende den til bogholderi@scannet.dk