Flyt domæne til Scannet

Når du har bestilt en flytning til Scannet, skal du logge på dit https://controlpanel.scannet.dk med dit kundenummer (SCxxxxxx) og tilhørende kode.

Nu vil du i dit kundecenter skulle trykke på dit produkt, som fx webhotel eller Dns Hotel på selve domænenavnet

inde på produkt har har under punktet Domæneinformationer,
tryk på knappen "Flyt domæne (sæt AUTH ID)"

Nu vil du blive mødt af følgen, her skal du indsætte den AUTH/EPP kode du har fået fra din nuværende udbyder for at starte flytningen af domænet til Scannet, når du har sat koden ind, vil flytningen starte, forudsat at domænet er låst op og AUTH koden er korrekt.

Efter flytningen er startet vil der gå alt fra typisk 1-5 hverdage for at flytningen går igennem.

Når flytningen er gået igennem på et internationalt domæne, vil du som ejer også kunne få en mail hvor du skal validere din kontakt email på domænet.