Apple iOS: iPhone og iPad opsætning af IMAP

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail der følger med til dit webhotel/mailhotel eller webshop via IMAP i iOS på iPhone og iPad.
Opsætningen er til standart app'en til iphone

Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed finder du din Indstillings app

Rul ned blandt de forskellige indstillinger til du kommer til punktet "Mail"

Tryk på Konti

Under din konto oversigt, tryk på "Tilføj Konto"

Herefter kommer en liste af muligheder.
Vælg punktet Anden.

Nu skal du vælge hvad slags konti der skal tilføjes- Her skal vælges "Tilføj e-mailkonto"

Udfyld vinduet med dine informationer.
Feltet navn vil være det navn modtagerne af dine mails vil se som afsender.
Beskrivelse er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde f.eks.

Vælg IMAP
Indtast dine informationer:

Indgående Server:
Værtsnavn: mail.scannet.dk
Brugernavn: email@ditdomæne.dk
Adgangskode: Din adgangskode

Udgående Server:
Værtsnavn: asmtp.scannet.dk
Brugernavn: email@ditdomæne.dk
Adgangskode: Din adgangskode

Din e-mail er nu klar til brug i iOS

Server port til udgående post er 587, SSL skal være slået til