Outlook 2016: Opsætning af Exchange

Dette guide viser Outlook 2016 eller Outlook 365 : Opsætning af Exchange
men har du en ældre version af Outlook, kan du stadig bruge server oplysningerne, nogle af billederne vil så ikke passe med den version af Outlook du sidder med.

Start Outlook programmet fra dit skrivebord eller via din start menu

Klik på “Filer”, oppe i venstre hjørne
Hvis det er en helt ny version af Outlook, så skulle du kunne gå direkte til punkt 5 for opsætningen af kontien

Klik på “Oplysninger” og derefter på “Kontoindstillinger” og derefter på “Kontoindstillinger…” i dropdownmenuen.

i mailkonti vinduet klik nu på "Ny..." knappen

Skriv din mailadresse ind og tyrk på "Opret forbindelse"

Så vil Outlook gerne spørge efter følgende informationer:

E-Mail/Brugernavn: <email@ditdomæne.dk>
Password: Passwordet til din Exchange Konto

* Et vindue med informationer om at Outlook omdirigeres kan dukke op.
I dette vindue sættes flueben i Brug Altid Mit Svar For Denne Server og der klikkes Ja.

Din Exchange Email er nu klar til brug