.htaccess

Hvordan blokerer jeg en enkelt IP-adresse på min side?

Du kan via en .htaccess fil blokerer IP-adresser fra, at kunne tilgå din side.
Følgende skal indsættes i .htaccess filen.

order allow,deny
deny from 255.0.0.0
deny from 123.45.6
allow from all

Bemærk at IP-adresserne skal ændres til dem du ønsket blokeret. Du kan indsætte så mange "deny from" som du ønsker at blokere.

Tilpasning af standard PHP indstillinger med .htaccess

Det er muligt, at ændre standard PHP indtillingerne, via en .htaccess fil.

Filen skal placeres i folderen hvor du vil have rettelserne skal gælde. Ændringerne gælder alle filer og undermapper. Bemærk filen skal hedde ".htaccess" og hvis den ikke allerede findes skal du oprette den.

Indstillingerne du vil rette, skal stå på en linje i .htaccess filen. Ofte brugte indstillinger er bl.a.:

Aktivering af register_globals

php_flag register_globals 1

Aktivering af magic_quotes_gpc

php_flag magic_quotes_gpc 1

Hæve max_input_vars

php_value max_input_vars 20000

Hæve session lifetime (timeout)

php_value session.gc_maxlifetime 3600

Hæve max upload size

php_value upload_max_filesize 100M
php_value post_max_size 100M

Ændre session bibliotek
(bemærk stien/mappen du vælger skal eksistere på serveren)

php_value session.save_path /var/www/www.ditdomæne.dk/sessions

Hvis du benytter vores Linux webhotel, vil du ligeledes kunne regulere "Memory limit" på din løsning.

Hæve memory limit

php_value memory_limit 64M