Outlook 2016: Opsætning af IMAP

Outlook 2016 / Outlook 365 Opsætnings guide til IMAP på Hosted Exchange

Start dit Outlook 2016/ Outlook 365

Inde i selve Outlook, klik på “Filer” i menuen øverst til venstre

Click to Zoom

Klik på “Oplysninger” og derefter på “Tilføj konto…”

Click to Zoom

Kilk nu på "Ny..."

Skriv din mailadresse ind :
Tryk på Avancerede Indstillinger

- Sæt kryds i “Lad mig manuelt konfigurere min konto”
- Klik herefter på “Opret forbindelse”.

Mellem de forskellige konti typer vælg nu typen “IMAP

Udfyld nu dine bruger oplysninger:

Skriv www.webexchange.nu i “indgående post:” .
I indgående post port skal der stå 143

Skriv smtp.webexchange.nu i “Udgående post:”
I Udgående post post skal der stå 587
Krypteringsmetode : STARTTLS

Tryk på “Næste

Så skal du skrive din adgangskode i “Adgangskode” og godkende

Nu skulle kontoen være sat op når du har godkendt de sidste data

Kan ikke sende post ?

1 Klik på “Filer” øverst til venstre i outlook
2 Klik på Oplysninger > “Kontoindstillinger” knappen til højre og derefter på “Kontoindstillinger…” i dropdown menuen.
3 Klik “Reparer” på din mail konti
4 Vælg avanceret indstilling  inden du trykker på Reparer knappen

Under “Server til udgående post” skal følgende være indstillet

Server der skal stå smtp.webexchange.nu
Tjek at der står “587” i Port feltet
Brug følgende kryptering der skal vælges enten AUTO eller STARTTLS
Sæt flueben i “Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse”.

Klik på “Reparer”.