Opret Office 365 E-mail

Husk at evt at tilføje domæne til Officeløsningen inden du går i gang med denne vejledningen så undgår du at mailadresserne kommer til at hedde xxxxx@xxx.onmicrosoft.dk i stedet for den ønskede mail. Men det navn kan du også rette bagefter domænet er tilføjet.

Hvis du logger ind i dit kundecenter her: https://controlpanel.scannet.dk

Når du er logget ind i kundecentret finde du jeres Office løsning i din oversigt og trykker på domænet til løsningen.

Nu er du inde på dit Office 365 produkt skal du ind i vores Office 365 panel.
Tryk på “ Microsoft 365 Kontrolpanel

Når du er kommet ind i Kontrolpanelet og er du din brugerliste, så tryk på knappen "Opret bruger"

i det vindue der kommer frem der taster du så informationer ind på den bruger/konti du skal have oprettet
(husk at følge kravene til adgangskoden, ellers vil den ikke oprette kontoen
Store bogstaver / Små bogstaver / Tal / Specialtegn (# ! *))

Når bruger/konti er oprettet skal du trykke på “Opsæt licenser” ud for den ønskede bruger

Nu vil der så skulle vælges hvad slags licens der skal tilknyttes til det du lige har oprettet.

Der efter skal du bekræfte at du ønsker at bruge den ønskede licens.

Når bruger/konti har fået tilknyttet licensen korrekt vil den se sådan her ud med grønne markering ud for den licens.

Nu er kontoen klar til brug og den kan sætte den op i fx Outlook.

Du kan finde vores vejledninger til opsætning af dine Office mail konti her
Opsæt Office 365 e-mail