Opret mail alias til Office365 email

For at tilføje et mail alias til din Office E-mail skal du bruge din administrator adgang.

Du finder dine login detaljer til din Office administrator bruger til portalen under din Office løsning i dit kundecenter her.

Log ind på https://portal.office.com med din administrator bruger

Inde på https://portal.office.com , tryk på “Administration”s punktet i menuen til venstre.

Når du er inde i administrationen Tryk på punktet "Brugere" og derefter på "Aktive brugere"
- Derefter tryk på den konti du ønsker er lave et alias for.

Nu inde på den ønskede konto, vil den som udgangspunkt have valgt punktet "Konto" så kan du trykke på "Administrer brugernavn og mail"

Så kan du tilføje den ønskede alias
- i Brugernavn taster du hvad du ønsker der skal stå for @'et og har du flere domæner tilknyttet kan du også rette på det hvis du ønsket det. og så trykke på "Tilføj"

Nu skulle Aliasset være tilføjet og det skulle virke inden for ca 15 min. Så vil al post sendt til alias'et komme til indbakken på den Primære mailadresse.