Apple iOS: iPhone og iPad opsætning af IMAP

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via IMAP på vores WebExchange server til iOS på iPhone og iPad.

Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed går du til Indstillinger.

Tryk på "Mail"

Vælg punktet "Konti"

I din oversigt har du sikkert allerede andre konti, nu vælges "Tilføj Konto"

Under konti typer vælges "Anden"

Nu skal du vælge hvad slags konti der skal tilføjes- Her skal vælges "Tilføj e-mailkonto"

Udfyld vinduet med dine informationer.
Feltet navn vil være det navn modtagerne af dine mails vil se som afsender. Beskrivelse er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde f.eks.

Vælg IMAP

Indtast dine informationer:

Indgående Server

Værtsnavn: www.webexchange.nu
Brugernavn: email@ditdomæne.dk
Password: Dit password

Udgående Server

Værtsnavn: smtp.webexchange.nu
Brugernavn: email@ditdomæne.dk
Password: Dit password

Din IMAP er nu klar til brug i iOS

Problemer med at sende post ?
Hvis du ikke kan få den udgående server til at virke eller oplever problemer med den, så kan finde vores vejledning til SMTP udgående server her
https://knowledgebase.scannet.dk/hmcmobilipadtablet/hmcapple-ios-iphoneipad-kan-ikke-sende-post