.eu domæner

Oprettelse

Oprettes umiddelbart efter bestilling.

Efter Brexit kan man ikke bestille .eu domæne hvis man har adresse i Storbritannien/England

Flytning til os

Du flytter et .eu domæne til os, ved hjælp af en AUTH-ID/EPP kode, du bestiller hos din nuværende domæneudbyder

1. Du kan finde guide til hvordan du bestiller flytningen til os HER
  2. Når første punkt er fulgt, gennemføres flytningen med det samme
  3. Efter flytningen er gennemført opdaterer vi navneserverne på domænet, hvorefter det vil være klar til brug i løbet af et par timer

Overdragelse

Hvis du ønsker at ændre ejerskabet eller overdrage domænet skal du kontakte vores support på support@scannet.dk

Vil du læse mere om .eu domæner? Så kan du gøre det hos administratoren for .eu domæner HER