Kontosammenlægning

Hvis du har to kontonumre hos os. så kan du her finde en vejledning til hvordan du laver en kontosammenlægning i vores kontrolpanel.

Log på dit kontrolpanel https://controlpanel.scannet.dk med dit kontonummer SCxxxxx og tilhørende kode.

Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter. Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn
Dernæst klikker du på “Min Konto

Når du er kommet ind under “Min Konto” tryk på "Kontosammenlægning" i menuen til venstre.

For at lave en kontosammenlægning er det VIGTIGT, som der står på siden at du logger ind med den konto som skal være din primære konti og vælger kontosammenlægningen derfra

Så vil alt fra den konto du taster ind med kontonummer fx SCxxxxxx og din kode til kontrolpanelet bliver lagt ind under den konto du er logget ind med.

Så vil dine 2 konti være lagt sammen og den gamle konti vil forsvinde og være en del af den primære konti.