Opret ny bruger

Sidst opdateret: February 15th, 2021

Login i kontrolpanelet via https://cp.hosted.dk med en administrativ bruger.

Opret

Via sidemenuen vælg Users - New user.

Indtast informationer omkring brugeren.

Ingen generiske brugernavne

Ifølge regler fra Microsoft skal en brugers detaljer kunne identificerer en person.

IKKE tilladt:

Tilladt:

Password kriterier

Dit password skal indeholde 3 ud af 4 af disse kriterier og være minimum 8 karakterer langt:

1. Store bogstaver
  2. Små bogstaver
  3. Tal
  4. Specialtegn (# ! *)

Genbrug ikke store dele af tidligere password, så fx Juleaften1 ændres til Juleaften2.

Services

Efter brugeren er oprettet kan du vælge hvilke services vedkommende skal have adgang til.

I eksemplet herunder har vi tildelt (provisioneret) brugeren et RDS fjernskrivebord.

Bemærk

Ovenstående services kan varierer fra kunde til kunde, alt efter hvilke services er tilkøbt.