Autosvar

Du kan opsætte autosvar via din webmail der følger med til dit Webhotel / Mailhotel / Webshop.

Det eneste du skal bruge er din e-mailadresse og koden til din e-mailadresse.

Tryk på linket herunder for at tilgå din webmail.
https://webmail.scannet.dk/

Vælg “Opsæt autosvar

Skriv din e-mailadresse og din adgangskode til din e-mailadresse og tryk på “Næste”

Nu skal felterne udfyldes, Husk Feltet "aktiver autosvar" skal være aktiveret for at slå funktionen til.
Ønsker du tidsbestemt fx når du er på ferie, kan dette også aktiveres