Android: Opsætning Hosted Exchange(light) - IMAP

Denne guide viser hvordan man sætter en Hosted Exchange IMAP konto op på en Android enhed. Vær opmærksom på, at selve brugerfladen kan variere alt efter hvilken enhed du har, dog er oplysningerne de samme.

Find og åben Indstillinger fra Appmenuen eller din startskærm
Gå til Konti og sikkerhedskopering (Navnet kan variere)

Vælg "Konti" eller "Administrer konti"

Du præsenteres nu for et vindue med forskellige konti muligheder
– Klik på Tilføj Konto

Du præsenteres nu for et vindue med forskellige muligheder for konti typer
– Her vælges Personlig(IMAP)

Så skulle din enhed gerne bede om indstillinger for indgående server

Tast følgende:
Brugernavn: <mail@ditdomæne.dk>
Password: Passwordet til din e-mailkonto
Server: www.webexchange.nu

Så skulle din enhed gerne bede om indstillinger for udgående server

Kræv login skal være slået til

Derefter indtast følgende:
Brugernavn: <mail@ditdomæne.dk>
Password: Passwordet til din e-mailkonto
Server: smtp.webexchange.nu

Hvis den ikke selv finder indstillingerne så skal udgående port være 587 og SSL/TLS skal være slået til

Din IMAP er nu klar til brug i Android.